
Talent Gastronòmic en Femení 2023
Sitges |De l’1 al 17 de setembre de 2023
10 restauradores ens proposen la seva recepta per al concurs ‘Talent Gastronòmic en Femení‘
Hotel Calipolis

SIRA ÁLVAREZ
Pa de pessic de te matxa amb escuma de mango i gelatina de fruits vermells

La Pícara

SANDRA CAMPILLO
Calamar de l’àvia Maria

La Oca

ZULEIMA CAPO
Peus de porc desossats amb bolets

Acqua

PATRICIA PUIGDEMASA
Sipia a la bruta maridat amb Fonoll

Cañateca

MIRTHA TOLEDO
‘MI INFANCIA’. Arròs amb remolatxa i pollastre cruixent amb salsa picant

Casa Roy

ALEXANDRA CUEVAS
Pollo coco

Mare Nostrum

DÉBORA FRÍAS
Llenguado a la taronja

Corazón de Agave

BLANCA PÉREZ
‘MAR Y TIERRA’ Bacallà confitat sobre una base de ‘frijoles‘ negres estil Oaxaca amb ‘tortilla’ de blat de moro cruixent i coronat amb un vel de cansalada ibèrica

El Tros

SERENA ESPÓSITO
‘TRES RAONS’

Fragata

MARIÁN SOTO
Sípia estofada amb mil fulles de patates
