Talent Gastronòmic en Femení 2023

Sitges |De l’1 al 17 de setembre de 2023

10 restauradores ens proposen la seva recepta per al concurs ‘Talent Gastronòmic en Femení‘

Hotel Calipolis

SIRA ÁLVAREZ

Pa de pessic de te matxa amb escuma de mango i gelatina de fruits vermells

La Pícara

SANDRA CAMPILLO

Calamar de l’àvia Maria

La Oca

ZULEIMA CAPO

Peus de porc desossats amb bolets

Acqua

PATRICIA PUIGDEMASA

Sipia a la bruta maridat amb Fonoll

Cañateca

MIRTHA TOLEDO

‘MI INFANCIA’. Arròs amb remolatxa i pollastre cruixent amb salsa picant

Casa Roy

ALEXANDRA CUEVAS

Pollo coco

Mare Nostrum

DÉBORA FRÍAS

Llenguado a la taronja

Corazón de Agave

BLANCA PÉREZ

‘MAR Y TIERRA’ Bacallà confitat sobre una base de ‘frijoles‘ negres estil Oaxaca amb ‘tortilla’ de blat de moro cruixent i coronat amb un vel de cansalada ibèrica

El Tros

SERENA ESPÓSITO

‘TRES RAONS’

Fragata

MARIÁN SOTO

Sípia estofada amb mil fulles de patates

Abrir chat
1
Escanea el código
Hola 👋

Benvingut al Casino Prado de Sitges, en que et puc ajudar?